top of page

Goučkem na dovču

Aktualizováno: 7. 8.

Plánujete vyrazit na dovolenou po Čechách, do Rakouska, Polska, Itálie, nebo třeba Chorvatska? 🚘🗺️Všechny naše goučka jsou na cesty po Evropě ready... Tak si nezapomeňte rezervovat vaše oblíbené goučko včas, ať máte jistotu, že vám ho někdo nevyfoukne. :)

 

Děkujeme, že s námi sdílíte krásné fotografie z vašich cest! Je skvělé vidět, že nezapomenutelné cestovatelské zážitky jsou na dosah i s vozidlem z naší sdílené flotily.


Všechna naše goučka jsou kompletně pojištěna po celé Evropě a k dispozici je vám také non-stop asistenční služba pro klidnou a bezpečnou cestu. Při cestách do zahraničí si nezapomeňte předem zakoupit dálniční známky a zaplatit potřebné poplatky pro danou zemi - více info.


 

ℹ️ Naše zákaznická podpora je tady pro vás 24/7. Jen si dovolíme malou připomínku: mezi 22:00 večer a 06:00 ráno si i my dáváme krátkou pauzu na odpočinek. V této době vám proto odpoví náš záznamník. Ale nebojte, hned jak to bude možné, se vám ozveme zpět.


Pokud byste nás potřebovali kontaktovat mezi 22:01 a 05:59, nezoufejte! Záznamník vám rád poskytne první pomoc. Pokud potřebujete rychlou odpověď, například: kde najdete pin k ccs kartě, co dělat když ccs karta nefunguje, kde můžete zaparkovat, jak si můžete prodloužit výpůjčku, nebo co dělat při nehodě, všechny tyto odpovědi najdete na našich webových stránkách v záložce Podpora / FAQ.


V případě, že narazíte na technický problém s vozidlem nebo byste potřebovali asistenci při nehodě, je vám plně k dispozici non-stop asistenční služba po celé Evropě. Všechny potřebné kontaktní informace najdete na zelené kartě uložené ve vašem vozidle, v přihrádce u spolujezdce.


 

Šťastnou cestu!

Vaše parta z GoDrive 👋









70 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comments


bottom of page